Född: 2005-03-05

HD: A
ED: A

ZW: 75

65 cm hög, __ kg

SG på utställning

MH
KORAD

BH
AD (UHP i Norge)
SCHH I
Lenn föddes i Tyskland och importerades sen till Norge av sin ägare Ola Valan. För tillfället finns han i Sverige, här hos oss på Anjo Kay'nines. Han står till förfogande för avel under den period han befinner sig i Sverige.

Lenns stamtavla består av såväl DDR som västtyska linjer.

Lenn är verksam i aveln i Norge, kennel Vargfjells har två kullar efter honom och kennel Xo har även de använt Lenn två gånger. Han har även en kull hos kennel Kiæråsen. Han är en social hane med mycket motor,har lätt för att komma igång i aktivitet. Besitter en stor nyfikenhet och fin flockkänsla. När det inte händer något slappnar han däremot av fint och har en såkallad "av-knapp". Han är mycket samarbetsvillig och älskar att arbeta, har en fin förighet vilket han också förväntas lämna vidare hos sina avkommor genom sina DDR och västtyska linjer. Lenn är linjeavlad på Lord vom Gleisdreieck - mångårig segrare i DDR bruksmästerskapen.

Lenns fördelar som brukshund är hans stora sociala kamplust, jaktkamplust och temperament. Han har även otroligt härliga färger, han har lämnat svart i tidigare kullar så han är inte dominant grå.
Han har två söner som är godkända polishundar i Norge.

Lenn är helt fri från Fero och Mink.

Lenn står till förfogande för lämpliga tikar.
Ta kontakt med oss här på Anjo Kay'nines eller hans ägare Ola Valan, +47 920 86 555 mail: olavalan@online.no
Ledstatistik hos avkommorna i Norge:
ANJO KAY'NINES KENNEL
E-post: kennel@anjokaynines.se | Copyright Kay'nines © 2011-20xx